Nutriční hodnoty (Vajíčkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 416 kJ / 1 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 140,62 g |
– nasycené | 63,48 g |
– nenasycené | 64,62 g |
–– mononenasycené | 54,63 g |
–– polynenasycené | 9,99 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,45 g |
Sacharidy | 13,25 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
plát plát listového těsta | Listové těsto | |
100 g 100 g anglické slaniny nebo schwarzwaldské šunky | Anglická slanina | 100 g |
150 g 150 g baby špenátu | Baby špenát | 150 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
4-5 4-5 vajec vařených natvrdo | Vejce slepičí | 315 g |
2 hrsti 2 hrsti parmazánu | Parmezán | |
1 hrst 1 hrst sušené smažené cibule | Cibule smažená | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
sůl | Sůl mořská |