Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 416 kJ /
1 533 kcal
Bílkoviny52,06 g
– z toho živočišné bílkoviny48,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,90 g
Tuky140,62 g
– nasycené63,48 g
– nenasycené64,62 g
–– mononenasycené54,63 g
–– polynenasycené9,99 g
––– omega 30,43 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 2,18 g
Sůl5,45 g
Sacharidy13,25 g
– cukry8,20 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
plát plát listového těsta Listové těsto
100 g 100 g anglické slaniny nebo schwarzwaldské šunky Anglická slanina 100 g
150 g 150 g baby špenátu Baby špenát 150 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
4-5 4-5 vajec vařených natvrdo Vejce slepičí 315 g
2 hrsti 2 hrsti parmazánu Parmezán
1 hrst 1 hrst sušené smažené cibule Cibule smažená
sušený česnek Česnek sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.