Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s karotkou, okurkou a mátou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie923 kJ /
221 kcal
Bílkoviny12,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,45 g
– nenasycené0,90 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 hlávky 1/4 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 750 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1-2 1-2 karotky Mrkev čerstvá
1 1 menší svazek máty Máta peprná list čerstvá
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
limetková šťáva Šťáva z limetky
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.