Nutriční hodnoty (Zelný salát s karotkou, okurkou a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 923 kJ / 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,45 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 hlávky 1/4 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1-2 1-2 karotky | Mrkev čerstvá | |
1 1 menší svazek máty | Máta peprná list čerstvá | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská |