Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s bylinkovým sýrem na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 881 kJ /
450 kcal
Bílkoviny23,72 g
– z toho živočišné bílkoviny23,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky36,03 g
– nasycené22,61 g
– nenasycené11,81 g
–– mononenasycené10,20 g
–– polynenasycené1,61 g
––– omega 30,50 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy7,50 g
– cukry5,54 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky z kýty nebo plece Vepřová kýta
100 g 100 g čerstvého sýru např Lučiny Sýr hrudkový kravský 100 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
4 4 sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
4 4 žampiony Žampion čerstvý
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
kopr Kopr nať čerstvý
petrželku Petržel nať čerstvá
pažitku Pažitka čerstvá
bazalku co máte rádi Bazalka čerstvá
koření na steaky Koření Argentina
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej nebo sádlo Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.