Nutriční hodnoty (Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 29 192 kJ / 6 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 80,50 g |
Tuky | 226,81 g |
– nasycené | 67,52 g |
– nenasycené | 148,10 g |
–– mononenasycené | 109,45 g |
–– polynenasycené | 38,65 g |
––– omega 3 | 10,75 g |
Vláknina | 49,50 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 1 110,85 g |
– cukry | 565,05 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
500 g 500 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |