Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 945 kJ /
465 kcal
Bílkoviny6,42 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,22 g
Tuky37,91 g
– nasycené13,58 g
– nenasycené23,35 g
–– mononenasycené20,32 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,17 g
Vláknina3,18 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy22,89 g
– cukry19,70 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hlávkový salát (jakýkoliv druh) Salát hlávkový čerstvý
1 1 pórek Pórek čerstvý
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce vinného octu Ocet lihový 30 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
150 ml 150 ml kyselé smetany nebo jogurtu Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru Kopr nať čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.