Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 945 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,22 g |
Tuky | 37,91 g |
– nasycené | 13,58 g |
– nenasycené | 23,35 g |
–– mononenasycené | 20,32 g |
–– polynenasycené | 3,03 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 3,18 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 22,89 g |
– cukry | 19,70 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávkový salát (jakýkoliv druh) | Salát hlávkový čerstvý | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce vinného octu | Ocet lihový | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
150 ml 150 ml kyselé smetany nebo jogurtu | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |