Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ragú z červené čočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 723 kJ /
890 kcal
Bílkoviny52,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,98 g
Tuky5,05 g
– nasycené0,90 g
– nenasycené3,84 g
–– mononenasycené1,07 g
–– polynenasycené2,77 g
––– omega 30,00 g
Vláknina53,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy136,50 g
– cukry33,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g červené loupané čočky Čočka hnědá neloupaná 180 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
malý kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 – 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 70 g
400 g 400 g loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 400 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
lžíce lžíce tymiánu Tymián sušený
lžíce lžíce oregana Oregano sušené
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.