Nutriční hodnoty (Ragú z červené čočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 723 kJ / 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,98 g |
Tuky | 5,05 g |
– nasycené | 0,90 g |
– nenasycené | 3,84 g |
–– mononenasycené | 1,07 g |
–– polynenasycené | 2,77 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 53,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 136,50 g |
– cukry | 33,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g červené loupané čočky | Čočka hnědá neloupaná | 180 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
malý kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 – 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
400 g 400 g loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
lžíce lžíce tymiánu | Tymián sušený | |
lžíce lžíce oregana | Oregano sušené | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda |