Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký špaldový koláč s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 218 kJ /
2 681 kcal
Bílkoviny73,10 g
– z toho živočišné bílkoviny44,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,06 g
Tuky131,44 g
– nasycené77,10 g
– nenasycené46,49 g
–– mononenasycené41,12 g
–– polynenasycené5,37 g
––– omega 30,65 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 831 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy279,79 g
– cukry123,83 g
––– laktóza10,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 170 g
125 g 125 g rozpuštěného másla Máslo kravské 125 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 vanička 1 vanička tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 zbylý bílek z těsta Vaječný bílek 33 g
50 g 50 g krystalového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vanilkový puding Puding v prášku 40 g
1 lžíce 1 lžíce rumu (nemusí být) Rum 17 ml
trochu trochu citronové kůry Citronová kúra čerstvá
trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu
jahody dle chuti Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.