Nutriční hodnoty (Křehký špaldový koláč s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 218 kJ / 2 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,06 g |
Tuky | 131,44 g |
– nasycené | 77,10 g |
– nenasycené | 46,49 g |
–– mononenasycené | 41,12 g |
–– polynenasycené | 5,37 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 831 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 279,79 g |
– cukry | 123,83 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 170 g |
125 g 125 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 vanička 1 vanička tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 zbylý bílek z těsta | Vaječný bílek | 33 g |
50 g 50 g krystalového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu (nemusí být) | Rum | 17 ml |
trochu trochu citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
jahody dle chuti | Jahody čerstvé |