Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zámecká drůbeží játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 461 kJ /
827 kcal
Bílkoviny87,16 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,16 g
Tuky26,38 g
– nasycené7,85 g
– nenasycené11,67 g
–– mononenasycené8,25 g
–– polynenasycené3,43 g
––– omega 30,08 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 376 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy54,60 g
– cukry36,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drůbežích jater Játra kuřecí 500 g
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
paprika Paprika bílá čerstvá
olej Olej řepkový
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.