Nutriční hodnoty (Zámecká drůbeží játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
Tuky | 26,38 g |
– nasycené | 7,85 g |
– nenasycené | 11,67 g |
–– mononenasycené | 8,25 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 54,60 g |
– cukry | 36,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |