Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boloňská omáčka (ragú à la bolognese))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 702 kJ /
885 kcal
Bílkoviny104,08 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,58 g
Tuky21,87 g
– nasycené5,32 g
– nenasycené10,96 g
–– mononenasycené9,28 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,65 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy33,30 g
– cukry22,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g mletého masa (směs 200 g vepřové plece a 300 g předního hovězího bez kosti) Vepřová plec 500 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
300 ml 300 ml rajčatové passaty Pyré z červených rajčat 300 g
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných loupaných rajčat (podle potřeby) Dužina červeného rajčete čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
vývar (nemusí být) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.