Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavý játrový pekáček počesku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 816 kJ /
1 868 kcal
Bílkoviny127,59 g
– z toho živočišné bílkoviny106,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,63 g
Tuky63,16 g
– nasycené25,26 g
– nenasycené24,72 g
–– mononenasycené19,75 g
–– polynenasycené4,97 g
––– omega 30,36 g
Vláknina23,47 g
Cholesterol 3,08 g
Sodík 696 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy186,15 g
– cukry17,81 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor (syrových) Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 pórek (nebo půlka většího) Pórek čerstvý
4 ks 4 ks olomouckých tvarůžků Tvarůžky
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml zakysané smetany (nebo 200 ml smetany ke šlehání) Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá sladká paprika (může být i špetka špetka pálivé) Paprika červená sušená
majoránka Majoránka sušená
tuk na vymazání formy Margarín
strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.