Nutriční hodnoty (Jablečná linecká buchta (Ala))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 109 kJ / 5 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,26 g |
Tuky | 239,54 g |
– nasycené | 141,31 g |
– nenasycené | 87,07 g |
–– mononenasycené | 72,42 g |
–– polynenasycené | 14,65 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 61,14 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 772,28 g |
– cukry | 344,42 g |
––– laktóza | 6,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g cukru moučky | Cukr bílý | 150 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 15 g |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
1 balíček 1 balíček skořicového cukru | Cukr skořicový | 20 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku (nemusí být) | Puding v prášku | 48 g |
máslo (na vymazání plechu) | Máslo kravské | |
1 1 vejce (na potření) | Vejce slepičí | 70 g |