Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná linecká buchta (Ala))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 109 kJ /
5 762 kcal
Bílkoviny98,77 g
– z toho živočišné bílkoviny22,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,26 g
Tuky239,54 g
– nasycené141,31 g
– nenasycené87,07 g
–– mononenasycené72,42 g
–– polynenasycené14,65 g
––– omega 31,85 g
Vláknina61,14 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 307 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy772,28 g
– cukry344,42 g
––– laktóza6,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g cukru moučky Cukr bílý 150 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce cukru krystal Cukr bílý 15 g
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
1 balíček 1 balíček skořicového cukru Cukr skořicový 20 g
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku (nemusí být) Puding v prášku 48 g
máslo (na vymazání plechu) Máslo kravské
1 1 vejce (na potření) Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.