Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémové risotto s chřestovým pestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie11 207 kJ /
2 679 kcal
Bílkoviny67,63 g
– z toho živočišné bílkoviny33,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,77 g
Tuky139,29 g
– nasycené72,00 g
– nenasycené53,76 g
–– mononenasycené46,33 g
–– polynenasycené7,43 g
––– omega 30,74 g
Vláknina57,41 g
Cholesterol 251 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,08 g
Sacharidy246,11 g
– cukry22,83 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g rýže na risotto (kvalitní kulatozrnné) Rýže bílá kulatozrnná 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
500 ml 500 ml vývaru Vývar masový 500 ml
8 stonků 8 stonků zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
50-100 g 50-100 g másla Máslo kravské 75 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
100 g 100 g parmazánu Parmezán 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.