Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové karé ve vlastní šťávě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie587 kJ /
140 kcal
Bílkoviny7,65 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky7,50 g
– nasycené4,72 g
– nenasycené2,72 g
–– mononenasycené0,69 g
–– polynenasycené2,03 g
––– omega 30,33 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,63 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 l 1 l vývaru z kostí Vývar masový 1000 ml
máslová jíška Jíška máslová
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 špetky 2 špetky mletého kmínu Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.