Nutriční hodnoty (Hranoly z karé v leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 669 kJ / 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 10,83 g |
– nasycené | 6,79 g |
– nenasycené | 4,04 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,08 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
250 ml 250 ml vývaru z kostí | Vývar masový | 250 ml |
700 700 ml sklenice domácího leča (nebo koupeného) | Zelenina směs sterilovaná | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce máslové jíšky (podle potřeby) | Jíška máslová | 22.5 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |