Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hranoly z karé v leču)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie669 kJ /
160 kcal
Bílkoviny3,24 g
– z toho živočišné bílkoviny1,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,58 g
Tuky10,83 g
– nasycené6,79 g
– nenasycené4,04 g
–– mononenasycené0,62 g
–– polynenasycené3,43 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,08 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
250 ml 250 ml vývaru z kostí Vývar masový 250 ml
700 700 ml sklenice domácího leča (nebo koupeného) Zelenina směs sterilovaná
1-2 lžíce 1-2 lžíce máslové jíšky (podle potřeby) Jíška máslová 22.5 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.