Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina se zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 481 kJ /
1 310 kcal
Bílkoviny39,92 g
– z toho živočišné bílkoviny31,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,35 g
Tuky69,59 g
– nasycené35,03 g
– nenasycené26,10 g
–– mononenasycené22,07 g
–– polynenasycené4,03 g
––– omega 30,39 g
Vláknina6,98 g
Cholesterol 922 mg
Sodík 839 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy127,54 g
– cukry73,78 g
––– laktóza7,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
2 lžíce 2 lžíce cukru moučka Cukr bílý 50 g
3 lžíce 3 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 30 g
190 ml 190 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 g 250 g jahod Jahody čerstvé 250 g
tuk na vymazání pekáčku Margarín
hrubá mouka na vysypání pekáčku Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.