Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina se zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 481 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,35 g |
Tuky | 69,59 g |
– nasycené | 35,03 g |
– nenasycené | 26,10 g |
–– mononenasycené | 22,07 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 922 mg |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 127,54 g |
– cukry | 73,78 g |
––– laktóza | 7,46 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 30 g |
190 ml 190 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
tuk na vymazání pekáčku | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání pekáčku | Mouka pšeničná hrubá |