Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sušenkový koláč s rebarborou, jahodami a marcipánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 293 kJ /
3 416 kcal
Bílkoviny48,79 g
– z toho živočišné bílkoviny1,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,95 g
Tuky193,75 g
– nasycené76,33 g
– nenasycené112,89 g
–– mononenasycené77,04 g
–– polynenasycené35,85 g
––– omega 32,87 g
Vláknina34,35 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy352,11 g
– cukry205,21 g
––– laktóza6,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g drcených sušenek Bebe dobré ráno oříškové Sušenka 50 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
40 g 40 g třtinového cukru Cukr třtinový 40 g
70 g 70 g změklého másla Máslo kravské 70 g
25 g 25 g oleje (používám pistáciový) Olej řepkový 25 ml
100 g 100 g pravého marcipánu Marcipán 100 g
500 g 500 g rebarbory (do měkka podušené, oslazené dle chuti - raději méně, sladkost dodá marcipán a sušenky) Rebarbora čerstvá 500 g
250 g 250 g jahod (nakrájené na kostky) Jahody čerstvé 250 g
50 g 50 g brusinek Brusinky zavařené 50 g
namočených přes noc v kvalitním rumu Rum
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
50 g 50 g drcených sušenek Bebe dobré ráno oříškové Sušenka 50 g
50 g 50 g drcených pistácií (nebo jiných oříšků) Pistácie 50 g
50 g 50 g třtinového cukru Cukr třtinový 50 g
50 g 50 g změklého másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.