Nutriční hodnoty (Pomazánka z černé ředkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 235 kJ / 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 33,50 g |
– nasycené | 22,00 g |
– nenasycené | 9,88 g |
–– mononenasycené | 9,00 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 19,00 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 10,77 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g černé ředkve (asi 2 kusy) | Ředkev bílá čerstvá | 250 g |
250 g 250 g tvarohu (vanička) | Tvaroh polotučný | 250 g |
100 g 100 g čerstvého sýra s česnekem | Sýr gervais 30% t. v s. | 100 g |
čerstvé bylinky (pažitka, libeček, petrželka, citronová bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
asi 2 cm asi 2 cm křenu | Křen čerstvý | |
citronový pepř | Pepř černý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
sůl | Sůl mořská |