Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nakládaný Čedar - sýr k vínu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 269 kJ /
542 kcal
Bílkoviny37,50 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky41,25 g
– nasycené28,50 g
– nenasycené11,78 g
–– mononenasycené10,50 g
–– polynenasycené1,28 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 900 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy5,25 g
– cukry5,25 g
––– laktóza5,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 150 g 150 g Čedaru (záleží kolik máte a na sklenici) Čedar 150 g
10 ks 10 ks oliv Olivy čerstvé zralé
3 špetky 3 špetky tymiánu Tymián sušený
3 špetky 3 špetky rozmarýnu Rozmarýn sušený
olivový olej (na přelití) Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.