Nutriční hodnoty (Nakládaný Čedar - sýr k vínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 269 kJ / 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 41,25 g |
– nasycené | 28,50 g |
– nenasycené | 11,78 g |
–– mononenasycené | 10,50 g |
–– polynenasycené | 1,28 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 5,25 g |
– cukry | 5,25 g |
––– laktóza | 5,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 150 g 150 g Čedaru (záleží kolik máte a na sklenici) | Čedar | 150 g |
10 ks 10 ks oliv | Olivy čerstvé zralé | |
3 špetky 3 špetky tymiánu | Tymián sušený | |
3 špetky 3 špetky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
olivový olej (na přelití) | Olej olivový |