Nutriční hodnoty (Dort - zelený traktůrek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 113 kJ / 3 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,10 g |
Tuky | 228,33 g |
– nasycené | 123,19 g |
– nenasycené | 85,35 g |
–– mononenasycené | 74,65 g |
–– polynenasycené | 10,70 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 7,74 g |
Cholesterol | 2,50 g |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 2,54 g |
Sacharidy | 231,24 g |
– cukry | 18,85 g |
––– laktóza | 13,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
200 g 200 g moučkov.cukru | ||
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
tuk a mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
150 g 150 g moučkov.cukru | ||
2,5 dcl 2,5 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 24 g |
ananasový či broskvový kompot | Broskev zavařená | |
fondán na potažení korpusu |