Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polentové krokety s krkovicí a dýňovo-mrkvovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 805 kJ /
909 kcal
Bílkoviny31,58 g
– z toho živočišné bílkoviny16,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,08 g
Tuky20,96 g
– nasycené12,66 g
– nenasycené7,18 g
–– mononenasycené5,90 g
–– polynenasycené1,27 g
––– omega 30,25 g
Vláknina16,70 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy140,25 g
– cukry48,88 g
––– laktóza23,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky krkovičky Vepřová krkovice
1 1 máslová dýně Dýně máslová čerstvá
5 5 větších mrkví Mrkev čerstvá 250 g
1 1 čajová lžička nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
kousek kousek másla Máslo kravské
125 g 125 g polenty Polenta 125 g
500 ml 500 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 500 ml
1/2 1/2 čajové lžičky růžové himalájské soli Sůl himalájská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.