Nutriční hodnoty (Polentové krokety s krkovicí a dýňovo-mrkvovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 805 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,08 g |
Tuky | 20,96 g |
– nasycené | 12,66 g |
– nenasycené | 7,18 g |
–– mononenasycené | 5,90 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 140,25 g |
– cukry | 48,88 g |
––– laktóza | 23,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
1 1 máslová dýně | Dýně máslová čerstvá | |
5 5 větších mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
1 1 čajová lžička nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
125 g 125 g polenty | Polenta | 125 g |
500 ml 500 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 500 ml |
1/2 1/2 čajové lžičky růžové himalájské soli | Sůl himalájská |