Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatranské kotlety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 226 kJ /
532 kcal
Bílkoviny42,70 g
– z toho živočišné bílkoviny42,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky34,70 g
– nasycené20,72 g
– nenasycené12,68 g
–– mononenasycené10,62 g
–– polynenasycené2,06 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 172 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,25 g
Sacharidy12,20 g
– cukry12,20 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 libové plátky kotlety Vepřová kotleta bez kosti
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
4 plátky 4 plátky šunky Šunka vepřová vařená 80 g
1 1 sterilované zeleninové lečo Zelenina směs sterilovaná
100 g 100 g strouhaného tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
150 ml 150 ml smetany (30%) Smetana kravská sladká 12% 150 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.