Nutriční hodnoty (Tatranské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 226 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 34,70 g |
– nasycené | 20,72 g |
– nenasycené | 12,68 g |
–– mononenasycené | 10,62 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 12,20 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 libové plátky kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
1 1 sterilované zeleninové lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
100 g 100 g strouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
150 ml 150 ml smetany (30%) | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |