Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Thajský salát z ředkve a okurky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie838 kJ /
200 kcal
Bílkoviny6,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,46 g
Tuky0,45 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,02 g
Vláknina11,86 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,00 g
Sacharidy40,50 g
– cukry18,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 15 cm 15 cm velké bílé ředkve Ředkev bílá čerstvá
cca 15 cm 15 cm salátové okurky ( já ji neloupu, ale jestli chcete, určitě můžete ) Okurka salátová čerstvá
hrst hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
snítka snítka máty Máta peprná list čerstvá
2 2 chilli papričky nakrájené na jemné nudličky (mohou být i sušené, ty se rozdrtí) Chilli paprička čerstvá
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
cca 5 cm 5 cm spodní části citronové trávy jemně posekané Citronová tráva sušená
2 PL 2 PL rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml
šťávu z 1 1 limetky Limetka čerstvá 80 g
1 PL 1 PL třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
případně na zředění 1 PL PL vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.