Nutriční hodnoty (Kapr s batáty a křenovým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 214 kJ / 51 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 1,94 g |
– nasycené | 1,34 g |
– nenasycené | 0,57 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,54 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 4,88 g |
– cukry | 3,32 g |
––– laktóza | 2,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 porce 1 porce kapra | Kapr | |
1 1 batát | Batáty neloupané | |
3 lžíce 3 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 60 ml |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
kmín | Kmín |