Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr s batáty a křenovým jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie214 kJ /
51 kcal
Bílkoviny3,26 g
– z toho živočišné bílkoviny2,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky1,94 g
– nasycené1,34 g
– nenasycené0,57 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,54 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy4,88 g
– cukry3,32 g
––– laktóza2,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 porce 1 porce kapra Kapr
1 1 batát Batáty neloupané
3 lžíce 3 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 60 ml
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.