Nutriční hodnoty (Jarní ředkvičková polévka s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 664 kJ / 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,65 g |
Tuky | 18,58 g |
– nasycené | 11,03 g |
– nenasycené | 6,37 g |
–– mononenasycené | 5,27 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 44,83 g |
– cukry | 9,66 g |
––– laktóza | 1,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 listů 1 listů 1 hrst ředkvičkových listů | ||
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 malé brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
1 kostka 1 kostka BIO zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce ricotty | Ricotta | 30 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská |