Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní ředkvičková polévka s ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 664 kJ /
398 kcal
Bílkoviny8,36 g
– z toho živočišné bílkoviny2,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,65 g
Tuky18,58 g
– nasycené11,03 g
– nenasycené6,37 g
–– mononenasycené5,27 g
–– polynenasycené1,10 g
––– omega 30,15 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 390 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy44,83 g
– cukry9,66 g
––– laktóza1,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 listů 1 listů 1 hrst ředkvičkových listů
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 malé brambory Brambor zimní 200 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 kostka 1 kostka BIO zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
2 lžíce 2 lžíce ricotty Ricotta 30 g
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.