Nutriční hodnoty (Teplý čočkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 896 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,30 g |
Tuky | 17,05 g |
– nasycené | 2,28 g |
– nenasycené | 14,67 g |
–– mononenasycené | 10,06 g |
–– polynenasycené | 4,61 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 116,52 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g drobnozrnné zelené čočky | Čočka zelená neloupaná | 250 g |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |