Nutriční hodnoty (Bramborový salát s vejci a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 106 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,32 g |
Tuky | 31,97 g |
– nasycené | 5,49 g |
– nenasycené | 21,30 g |
–– mononenasycené | 17,13 g |
–– polynenasycené | 4,17 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 9,64 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 82,18 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 menších brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
listový špenát | Špenát čerstvý | |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |