Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s vejci a špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 106 kJ /
742 kcal
Bílkoviny26,68 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,32 g
Tuky31,97 g
– nasycené5,49 g
– nenasycené21,30 g
–– mononenasycené17,13 g
–– polynenasycené4,17 g
––– omega 30,47 g
Vláknina9,64 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 547 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy82,18 g
– cukry13,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 menších brambor Brambor zimní 400 g
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
listový špenát Špenát čerstvý
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 15 ml
čerstvá pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.