Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky a srdíčko na slanině či uzeném bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 164 kJ / 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,75 g |
Tuky | 102,06 g |
– nasycené | 48,57 g |
– nenasycené | 52,27 g |
–– mononenasycené | 43,83 g |
–– polynenasycené | 8,44 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 5,78 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 11,30 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
1 1 vepřové srdíčko | Srdce vepřové | |
100 g 100 g uzené slaniny či bůčku | Špek | 100 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
silný vepřový vývar | Vývar vepřový | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lžička 1 lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pepř, sůl | Sůl mořská |