Nutriční hodnoty (Zelný salát s jablky a hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 323 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,61 g |
Tuky | 12,69 g |
– nasycené | 5,78 g |
– nenasycené | 6,02 g |
–– mononenasycené | 2,49 g |
–– polynenasycené | 3,53 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 86,55 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 89,10 g |
– cukry | 56,35 g |
––– laktóza | 5,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá hlávka bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
120 g 120 g bílého řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 120 ml |
3-4 řapíky 3-4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1750 g |
hroznové víno (nejlépe červené) | Hroznové víno čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce jablečného balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |