Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s jablky a hroznovým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 323 kJ /
794 kcal
Bílkoviny37,61 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,61 g
Tuky12,69 g
– nasycené5,78 g
– nenasycené6,02 g
–– mononenasycené2,49 g
–– polynenasycené3,53 g
––– omega 30,12 g
Vláknina86,55 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 1,67 g
Sůl3,62 g
Sacharidy89,10 g
– cukry56,35 g
––– laktóza5,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá hlávka bílého zelí Zelí bílé čerstvé
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
120 g 120 g bílého řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 120 ml
3-4 řapíky 3-4 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1750 g
hroznové víno (nejlépe červené) Hroznové víno čerstvé
1 lžíce 1 lžíce jablečného balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.