Nutriční hodnoty (Špaldový koláč s hruškami a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 992 kJ / 2 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,13 g |
Tuky | 53,40 g |
– nasycené | 23,90 g |
– nenasycené | 20,75 g |
–– mononenasycené | 16,19 g |
–– polynenasycené | 4,56 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 44,20 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 331,27 g |
– cukry | 136,19 g |
––– laktóza | 36,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g špaldové mouky (používám celozrnnou jemně mletou) | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
500 g 500 g odtučněného tvarohu | Tvaroh odtučněný | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 30 g |
60 g 60 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 60 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
lžička lžička skořice | Skořice ceylonská | |
3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |