Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldový koláč s hruškami a tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 992 kJ /
2 388 kcal
Bílkoviny123,56 g
– z toho živočišné bílkoviny79,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,13 g
Tuky53,40 g
– nasycené23,90 g
– nenasycené20,75 g
–– mononenasycené16,19 g
–– polynenasycené4,56 g
––– omega 30,53 g
Vláknina44,20 g
Cholesterol 635 mg
Sodík 515 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy331,27 g
– cukry136,19 g
––– laktóza36,97 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g špaldové mouky (používám celozrnnou jemně mletou) Mouka špaldová hrubá 250 g
500 g 500 g odtučněného tvarohu Tvaroh odtučněný 500 g
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla Ghí 30 g
60 g 60 g třtinového cukru Cukr třtinový 60 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
špetka špetka soli Sůl mořská
lžička lžička skořice Skořice ceylonská
3 3 hrušky Hruška čerstvá 390 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.