Nutriční hodnoty (Dušená vepřová krkovička s fazolovými lusky a oranžovou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 376 kJ / 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 28,90 g |
– nasycené | 10,63 g |
– nenasycené | 14,92 g |
–– mononenasycené | 11,94 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 209 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 7,51 g |
– cukry | 6,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřová plec | Vepřová plec | 300 g |
1 ks 1 ks oranžová paprika | Paprika oranžová čerstvá | |
200 g 200 g fazolové lusky | Fazolky čerstvé | 200 g |
1/2 KL 1/2 KL restované cibulky | Cibule smažená | |
1 KL 1 KL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |
špetka špetka hotové světlé jíšky | Jíška světlá instantní |