Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená vepřová krkovička s fazolovými lusky a oranžovou paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 376 kJ /
568 kcal
Bílkoviny64,40 g
– z toho živočišné bílkoviny60,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,40 g
Tuky28,90 g
– nasycené10,63 g
– nenasycené14,92 g
–– mononenasycené11,94 g
–– polynenasycené2,98 g
––– omega 30,08 g
Vláknina10,09 g
Cholesterol 209 mg
Sodík 330 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy7,51 g
– cukry6,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřová plec Vepřová plec 300 g
1 ks 1 ks oranžová paprika Paprika oranžová čerstvá
200 g 200 g fazolové lusky Fazolky čerstvé 200 g
1/2 KL 1/2 KL restované cibulky Cibule smažená
1 KL 1 KL sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu Bujón zeleninový 5 g
špetka špetka hotové světlé jíšky Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.