Nutriční hodnoty (Hrnkové řezy s ovesnými vločkami a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 25 345 kJ / 6 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 122,76 g |
Tuky | 251,78 g |
– nasycené | 28,29 g |
– nenasycené | 202,29 g |
–– mononenasycené | 137,36 g |
–– polynenasycené | 64,93 g |
––– omega 3 | 18,47 g |
Vláknina | 112,60 g |
Cholesterol | 803 mg |
Sodík | 465 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 736,61 g |
– cukry | 190,96 g |
––– laktóza | 8,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky (na sušenky/koláče) | Mouka špaldová hrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 187.5 ml |
3 3 větší nahrubo nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžičky 2 lžičky chia semínek | Chia semínka | 10 g |
4 lžičky 4 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 32 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |