Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnkové řezy s ovesnými vločkami a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 345 kJ /
6 058 kcal
Bílkoviny154,99 g
– z toho živočišné bílkoviny32,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny122,76 g
Tuky251,78 g
– nasycené28,29 g
– nenasycené202,29 g
–– mononenasycené137,36 g
–– polynenasycené64,93 g
––– omega 318,47 g
Vláknina112,60 g
Cholesterol 803 mg
Sodík 465 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy736,61 g
– cukry190,96 g
––– laktóza8,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky (na sušenky/koláče) Mouka špaldová hrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek jemných ovesných vloček Vločky ovesné 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 187.5 ml
3 3 větší nahrubo nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 450 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžičky 2 lžičky chia semínek Chia semínka 10 g
4 lžičky 4 lžičky skořice Skořice ceylonská 32 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.