Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečených rajčat s řapíkatým celerem a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 046 kJ /
728 kcal
Bílkoviny32,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,18 g
Tuky6,45 g
– nasycené1,95 g
– nenasycené5,46 g
–– mononenasycené1,39 g
–– polynenasycené4,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina92,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,67 g
Sůl3,50 g
Sacharidy90,57 g
– cukry52,09 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vyzrálých rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
3-4 řapíky 3-4 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1750 g
1 1 velký pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 plechovka 1 plechovka rajčatové passaty Pyré z červených rajčat
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
4 větvičky 4 větvičky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 litr 1 litr zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.