Nutriční hodnoty (Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 875 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
Tuky | 140,25 g |
– nasycené | 78,85 g |
– nenasycené | 57,75 g |
–– mononenasycené | 44,30 g |
–– polynenasycené | 13,45 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 310,90 g |
– cukry | 266,90 g |
––– laktóza | 7,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
334 334 velké stonky rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
2 sáčky 2 sáčky ibiškového čaje (nebo 2 lžíce ibiškových květů) | Čaj černý | |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
2 tobolky 2 tobolky kardamomu | Kardamom prášek | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
50 g 50 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |