Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy z majolky s ovocným krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 514 kJ /
3 230 kcal
Bílkoviny52,55 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,83 g
Tuky187,69 g
– nasycené36,37 g
– nenasycené133,56 g
–– mononenasycené66,98 g
–– polynenasycené66,58 g
––– omega 32,40 g
Vláknina11,46 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 1,41 g
Sůl3,70 g
Sacharidy326,96 g
– cukry225,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
12 lžic 12 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 132 g
100 g 100 g majolky (3 vrchovaté lžíce) Majonéza 100 g
0,5 0,5 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
125 g 125 g Hery (másla) Margarín 125 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1/2 1/2 pudinkového prášku Puding v prášku
250-500 g 250-500 g ovoce (maliny jahody) Jahody čerstvé 375 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.