Nutriční hodnoty (Řezy z majolky s ovocným krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 514 kJ / 3 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,83 g |
Tuky | 187,69 g |
– nasycené | 36,37 g |
– nenasycené | 133,56 g |
–– mononenasycené | 66,98 g |
–– polynenasycené | 66,58 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 11,46 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 326,96 g |
– cukry | 225,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
12 lžic 12 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 132 g |
100 g 100 g majolky (3 vrchovaté lžíce) | Majonéza | 100 g |
0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
125 g 125 g Hery (másla) | Margarín | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1/2 1/2 pudinkového prášku | Puding v prášku | |
250-500 g 250-500 g ovoce (maliny jahody) | Jahody čerstvé | 375 g |