Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bagety z kefíru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 048 kJ /
2 163 kcal
Bílkoviny66,45 g
– z toho živočišné bílkoviny8,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,93 g
Tuky42,67 g
– nasycené17,93 g
– nenasycené21,81 g
–– mononenasycené13,59 g
–– polynenasycené8,22 g
––– omega 30,53 g
Vláknina18,43 g
Cholesterol 63 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy369,26 g
– cukry39,22 g
––– laktóza8,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 ml 60 ml vody Voda 60 ml
240 g 240 g kefíru (nejlépe domácí) Kefír 240 ml
480 g 480 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 480 g
30 g 30 g změklého sádla Sádlo vepřové 30 g
1,5 1,5 – 2 lžičky soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
15 g 15 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.