Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vepřové palce se slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 587 kJ /
2 291 kcal
Bílkoviny121,41 g
– z toho živočišné bílkoviny121,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,41 g
Tuky187,33 g
– nasycené86,63 g
– nenasycené93,89 g
–– mononenasycené80,44 g
–– polynenasycené13,44 g
––– omega 30,30 g
Vláknina1,88 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,50 g
Sacharidy29,59 g
– cukry24,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřových palců Vepřová panenka 500 g
200 g 200 g slaniny (nakrájené na plátky) Špek 200 g
1/2 skleničky 1/2 skleničky Tamari nebo kvalitní sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
1/4 1/4 jemně nakrájené cibule Cibule čerstvá 17.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce balsamika Ocet balsamikový bílý 10 ml
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.