Nutriční hodnoty (Pečené vepřové palce se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 587 kJ / 2 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,41 g |
Tuky | 187,33 g |
– nasycené | 86,63 g |
– nenasycené | 93,89 g |
–– mononenasycené | 80,44 g |
–– polynenasycené | 13,44 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 29,59 g |
– cukry | 24,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřových palců | Vepřová panenka | 500 g |
200 g 200 g slaniny (nakrájené na plátky) | Špek | 200 g |
1/2 skleničky 1/2 skleničky Tamari nebo kvalitní sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1/4 1/4 jemně nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |