Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Divoký vepřový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 445 kJ /
1 301 kcal
Bílkoviny156,91 g
– z toho živočišné bílkoviny149,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,36 g
Tuky48,16 g
– nasycené15,46 g
– nenasycené24,29 g
–– mononenasycené20,31 g
–– polynenasycené3,99 g
––– omega 30,17 g
Vláknina25,21 g
Cholesterol 501 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,45 g
Sacharidy53,38 g
– cukry26,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřové plece Vepřová plec 750 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
2 lžičky 2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 10 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
vývar (nebo masox) Vývar masový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
jíška (na zahuštění) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.