Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kořeněná červená řepa po indicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 022 kJ /
961 kcal
Bílkoviny25,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,45 g
Tuky27,73 g
– nasycené2,39 g
– nenasycené22,87 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené7,36 g
––– omega 31,90 g
Vláknina34,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 819 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy135,05 g
– cukry122,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 bulvy 3 bulvy červené řepy Červená řepa čerstvá 1800 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 5 g
kousek kousek chilli papričky podle chuti a pálivosti Chilli paprička čerstvá
4 4 hřebíčky Hřebíček
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 2 zelené kardamomy Kardamom prášek
kousek kousek badyánu (použila jsem dva „lístečky“ z hvězdice) Badyán
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
1 lžička 1 lžička garam masala Garam masala 5 g
sůl Sůl mořská
čerstvý koriandr nebo hladkolistá petrželka na ozdobu Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.