Nutriční hodnoty (Kořeněná červená řepa po indicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,45 g |
Tuky | 27,73 g |
– nasycené | 2,39 g |
– nenasycené | 22,87 g |
–– mononenasycené | 15,51 g |
–– polynenasycené | 7,36 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 34,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 135,05 g |
– cukry | 122,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 bulvy 3 bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1800 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
kousek kousek chilli papričky podle chuti a pálivosti | Chilli paprička čerstvá | |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 2 zelené kardamomy | Kardamom prášek | |
kousek kousek badyánu (použila jsem dva „lístečky“ z hvězdice) | Badyán | |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
1 lžička 1 lžička garam masala | Garam masala | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý koriandr nebo hladkolistá petrželka na ozdobu | Koriandr listy čerstvé |