Nutriční hodnoty (Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 486 kJ / 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 9,25 g |
– nasycené | 4,74 g |
– nenasycené | 3,10 g |
–– mononenasycené | 2,22 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 7,30 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 2,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g filetů z tresky | Treska filet | 300 g |
60 60 g pórku na tenká kolečka | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g mladé cukety na tenké proužky | Cuketa čerstvá | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce cottage sýru | Cottage | 30 g |
slunečnice dle potřeby | Slunečnicová semínka loupaná | |
přepuštěné máslo | Ghí | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská |