Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 486 kJ /
355 kcal
Bílkoviny59,90 g
– z toho živočišné bílkoviny58,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky9,25 g
– nasycené4,74 g
– nenasycené3,10 g
–– mononenasycené2,22 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,38 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy7,30 g
– cukry5,80 g
––– laktóza2,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g filetů z tresky Treska filet 300 g
60 60 g pórku na tenká kolečka Pórek čerstvý
150 g 150 g mladé cukety na tenké proužky Cuketa čerstvá 150 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce cottage sýru Cottage 30 g
slunečnice dle potřeby Slunečnicová semínka loupaná
přepuštěné máslo Ghí
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.