Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sobotní škvarkové pagáče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 164 kJ /
6 731 kcal
Bílkoviny134,25 g
– z toho živočišné bílkoviny68,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,37 g
Tuky474,46 g
– nasycené217,72 g
– nenasycené232,30 g
–– mononenasycené191,71 g
–– polynenasycené40,59 g
––– omega 32,79 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 7,89 g
Sůl19,38 g
Sacharidy461,23 g
– cukry31,46 g
––– laktóza13,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 600 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 KL 1 KL cukru Cukr bílý 5 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 Kl 2 Kl soli Sůl mořská 16 g
4 PL 4 PL bílého vína Víno bílé suché 60 ml
35 g 35 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 35 g
120 g 120 g změklého másla - nebo margarínu Máslo kravské 120 g
350 g 350 g mletých škvarků Škvarky 350 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
sůl Sůl mořská
pepř podle chuti Pepř černý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.