Nutriční hodnoty (Buchta z řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 164 kJ / 2 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,35 g |
Tuky | 155,27 g |
– nasycené | 70,77 g |
– nenasycené | 71,93 g |
–– mononenasycené | 40,13 g |
–– polynenasycené | 31,80 g |
––– omega 3 | 4,92 g |
Vláknina | 18,35 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 315,76 g |
– cukry | 160,36 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 250 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
120 g 120 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 120 g |
60 g 60 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
50 g 50 g hrozinek | Rozinky | 50 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva |