Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 026 kJ /
484 kcal
Bílkoviny1,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,54 g
Tuky38,30 g
– nasycené5,25 g
– nenasycené32,98 g
–– mononenasycené28,46 g
–– polynenasycené4,52 g
––– omega 30,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,01 g
Sůl15,00 g
Sacharidy32,66 g
– cukry25,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových kotlet Vepřová kotleta s kostí
2 lžíce 2 lžíce extra panenského olivového oleje Olej olivový 40 ml
120 ml 120 ml čerstvé pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 120 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce čerstvé citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml
0,25 lžičky 0,25 lžičky čerstvě namletého černého pepře Pepř černý 1.25 g
1 lžíce 1 lžíce přírodního krupicového cukru Cukr bílý 12 g
1 lžíce 1 lžíce mořské soli Sůl mořská 15 g
2 špetky 2 špetky mletého kmínu Kmín mletý
2 špetky 2 špetky sušeného oregana Oregano sušené
několik kapek několik kapek sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
6 ml 6 ml bílého vinného octa Ocet vinný bílý 6 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 svazek 1 svazek čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 svazek 1 svazek čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
4 4 sušené chilli papričky Chilli paprička sušená
Tuk na potření roštu (rostlinný olej nebo kůžička ze slaniny) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.