Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkovo-houbová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 370 kJ /
805 kcal
Bílkoviny46,02 g
– z toho živočišné bílkoviny41,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,12 g
Tuky45,45 g
– nasycené23,22 g
– nenasycené17,10 g
–– mononenasycené13,64 g
–– polynenasycené3,46 g
––– omega 30,40 g
Vláknina4,58 g
Cholesterol 605 mg
Sodík 455 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy51,16 g
– cukry31,20 g
––– laktóza29,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké žampióny Žampion čerstvý
50 g 50 g sušených černých hub (jidášova ucha) Hřib čerstvý 50 g
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
libeček nasekaná nadrobno Libeček čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
600 ml 600 ml vývaru Vývar hovězí 600 ml
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
špetka špetka mletého kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
polévkové koření Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.