Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrna se špenátem a batáty s kefírovými plackami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 022 kJ /
722 kcal
Bílkoviny23,67 g
– z toho živočišné bílkoviny1,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,35 g
Tuky30,39 g
– nasycené22,71 g
– nenasycené5,56 g
–– mononenasycené2,82 g
–– polynenasycené2,75 g
––– omega 30,13 g
Vláknina25,37 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy75,99 g
– cukry13,21 g
––– laktóza1,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g suché cizrny Cizrna 50 g
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
¼ l žičky žičky římského kmínu Římský kmín mletý
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
¼ l žičky žičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
¼ l žičky žičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá
¼ l žičky žičky anýzu Anýz semena
½ l žičky žičky garam masaly Garam masala
kousek kousek chilli papričky Chilli paprička čerstvá
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
10 g 10 g kokosového oleje Olej kokosový 10 ml
130 g 130 g špenátu Špenát čerstvý 130 g
80 g 80 g lilku Lilek čerstvý 80 g
70 g 70 g batátů Batáty neloupané 70 g
100 ml 100 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 100 ml
100 ml 100 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 100 ml
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
40 g 40 g kefíru Kefír 40 ml
sůl Sůl mořská
mák Mák modrý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.