Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní stehýnka s batátovo - jablkovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 676 kJ /
640 kcal
Bílkoviny7,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,04 g
Tuky24,13 g
– nasycené4,11 g
– nenasycené19,43 g
–– mononenasycené15,86 g
–– polynenasycené3,57 g
––– omega 30,18 g
Vláknina29,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy87,54 g
– cukry64,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kachní stehýnka Kachna stehno s kostí a kůží
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bazalka Bazalka čerstvá
2 2 batáty Batáty neloupané
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžičky 2 lžičky tymiánu Tymián sušený 10 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.