Nutriční hodnoty (Kachní stehýnka s batátovo - jablkovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 676 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,04 g |
Tuky | 24,13 g |
– nasycené | 4,11 g |
– nenasycené | 19,43 g |
–– mononenasycené | 15,86 g |
–– polynenasycené | 3,57 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 29,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,54 g |
– cukry | 64,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kachní stehýnka | Kachna stehno s kostí a kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
2 2 batáty | Batáty neloupané | |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžičky 2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |