Nutriční hodnoty (Zapékané fazolky s párky a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 083 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,92 g |
Tuky | 58,30 g |
– nasycené | 33,86 g |
– nenasycené | 24,19 g |
–– mononenasycené | 10,74 g |
–– polynenasycené | 13,45 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 30,08 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 40,75 g |
– cukry | 26,03 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
3 3 párky | Párek vepřový | 240 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
50 g 50 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželová nať nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |