Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s jemným krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie6 669 kJ /
1 594 kcal
Bílkoviny34,80 g
– z toho živočišné bílkoviny30,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,95 g
Tuky90,68 g
– nasycené55,47 g
– nenasycené31,39 g
–– mononenasycené28,64 g
–– polynenasycené2,75 g
––– omega 30,35 g
Vláknina11,79 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 333 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy153,77 g
– cukry127,90 g
––– laktóza19,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 g hladké mouky (Babiččina volba na křehká těsta) a trochu na podsypání Mouka pšeničná hladká
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
5 g 5 g kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
50-70 ml 50-70 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
100 g 100 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 100 g
370-400 g 370-400 g rebarbory Rebarbora čerstvá 385 g
40 g 40 g třtinového cukru Cukr třtinový 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.