Nutriční hodnoty (Podmáslové vdolky s posýpkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 466 kJ / 2 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,55 g |
Tuky | 54,27 g |
– nasycené | 30,40 g |
– nenasycené | 22,54 g |
–– mononenasycené | 14,96 g |
–– polynenasycené | 7,58 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 16,47 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 427,81 g |
– cukry | 84,08 g |
––– laktóza | 8,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
1 lžička 1 lžička sladěnky | Sladěnka | 5 g |
15-18 g 15-18 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 16.5 g |
130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
150 g 150 g podmáslí | Podmáslí | 150 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
370-380 g 370-380 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce (na potření) | Vejce slepičí | 70 g |
posýpka | Drobenka |