Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podmáslové vdolky s posýpkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 466 kJ /
2 501 kcal
Bílkoviny67,20 g
– z toho živočišné bílkoviny6,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,55 g
Tuky54,27 g
– nasycené30,40 g
– nenasycené22,54 g
–– mononenasycené14,96 g
–– polynenasycené7,58 g
––– omega 30,72 g
Vláknina16,47 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 139 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy427,81 g
– cukry84,08 g
––– laktóza8,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g vody Voda 100 ml
1 lžička 1 lžička sladěnky Sladěnka 5 g
15-18 g 15-18 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 16.5 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
150 g 150 g podmáslí Podmáslí 150 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
370-380 g 370-380 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce (na potření) Vejce slepičí 70 g
posýpka Drobenka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.