Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s fazolemi a cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie701 kJ /
167 kcal
Bílkoviny1,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,89 g
Tuky11,42 g
– nasycené0,81 g
– nenasycené10,02 g
–– mononenasycené6,99 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,90 g
Vláknina3,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 rajčata Rajče červené čerstvé 210 g
1 plechovka 1 plechovka červené fazole v rajčatovém nálevu Fazole v tomatové omáčce
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
sušená bazalka Bazalka sušená
špetka špetka oregána Oregano sušené
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
cukr podle chuti Cukr bílý
pár kapek kapek z citronu Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.