Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s fazolemi a cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 701 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 11,42 g |
– nasycené | 0,81 g |
– nenasycené | 10,02 g |
–– mononenasycené | 6,99 g |
–– polynenasycené | 3,03 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 3,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
1 plechovka 1 plechovka červené fazole v rajčatovém nálevu | Fazole v tomatové omáčce | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
špetka špetka oregána | Oregano sušené | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
pár kapek kapek z citronu | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |