Nutriční hodnoty (Vaječná roláda se šunkou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 260 kJ / 2 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 172,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 175,93 g |
– nasycené | 57,22 g |
– nenasycené | 87,87 g |
–– mononenasycené | 67,35 g |
–– polynenasycené | 20,52 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 3,41 g |
Sodík | 5,18 g |
Sůl | 12,03 g |
Sacharidy | 38,99 g |
– cukry | 12,19 g |
––– laktóza | 11,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
120 g 120 g lučiny (či jiného měkkého tvarohového sýra) | Lučina 70% t.v s. | 120 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
12 12 vajec | Vejce slepičí | 840 g |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
2,25 hrnku 2,25 hrnku nastrouhaného čedaru | Čedar | |
200-300 g 200-300 g kvalitní dušené šunky | Šunka vepřová vařená | 250 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
čerstvé bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |